Ny dirigent!

Monday, January 20, 2020

Det er en glede å kunne kunngjøre at Bærumkorets nye dirigen er Simon-André Jacobsen. 

 

Simon-André har en mastereksamen i klassisk sang fra 2014 ved NTNU, institutt for musikk.  Han er en allsidig musiker som i tillegg til sangen både arrangerer, komponerer og dirigerer flere kor. 

 

Under studietiden var han aktiv i musikkmiljøet på Studentersamfundet i Trondheim blant annet som dirigent for mannskoret Pirum og som komponist for UKE-revyen i 2009. Som profesjonell korsanger har han vært med på både konserter, turnéer, opera-produksjoner og plateinnspillinger med Trondheim Symfoniorkester.

 

Sommeren 2016 var han å høre i rollen som Dr. Malatesta i operaen "Don Pasquale" ved Opera Øvre Kvam og som Baron Weps i operetten "Fuglehandleren" ved Kompani Hommelvik, og i 2017 spilte han Forbudskansler Nicorette i operaen "Forbudsrepublikken"  i Mostadmarka. I 2018 spilte han Loke i sin egenkomponerte komiske opera «Trymskvida». 

 

I Trondheim var han i 2019 fast dirigent for fire kor. Simon har nå flyttet til Oslo og dirigerer D’kor og oss i Bærumkoret.

 

VELKOMMEN SIMON-ANDRE!

 

 

Please reload

January 20, 2020

Please reload

BÆRUMKORET

  www.Bærumkoret.no

 

  • Facebook Social Icon