Stille natt - Bærumkorets julekonsert 2019

Monday, October 14, 2019

Tradisjonen tro så arrangerer Bærumkoret julekonsert i Høvik kirke! Vi i koret får julestemning allerede i august når vi begynner å øve inn julesangene. Nå gleder vi oss til å dele julestemningen søndag 8. desember kl. 18:00!

 

Du vil få høre et vakkert og variert repertoar som spenner over flere århundrer - fra verker med sin opprinnelse på 1500-tallet til moderne klassikere som “Når himmelen faller ned” av Anne Grete Preus. Og selvfølgelig både «Deilig er jorden» og “Stille natt”! Bærumkoret leverer julemagi!

 

Billetter fås kjøpt i døren og på ticketco.no. 

 

Velkommen!

 

Link til billettkjøp her.

 

 

 

 

 

 

Please reload

January 20, 2020

Please reload

BÆRUMKORET

  www.Bærumkoret.no

 

  • Facebook Social Icon